Heesmans Beheer B.V.

Houtsestraat 33
5706 LR Helmond

Tel.: 0492-667347
Fax: 0492-667569
email: info@heesmansbeheer.nl

 

 

Zakelijk vastgoed / Projectontwikkeling / Participatie & Financiering

Zakelijk Vastgoed
Heesmans Beheer B.V. richt zich voornamelijk op bedrijfs onroerend goed in de regio Eindhoven en Helmond. Ook buiten deze regio wordt geinvesteerd in bedrijfspanden. De activiteiten bestaan uit aan- en verkoop, verhuur, beheer, sale & lease back.

 

Door nauwkeurige analyse van wensen van de gebruiker en keuze van goede locaties wordt geinvesteerd in duurzame bedrijfspanden met een juiste verhouding kantoor- en bedrijfsruimte met voldoende parkeergelegenheid. Energiezuinige installaties en hoogwaardige isolatie worden standaard in de bedrijfsobjecten doorgevoerd. Samen met de gebruiksvriendelijkheid levert de duurzaamheid een grote bijdrage aan een succesvolle bedrijfsvoering voor de gebruiker.
 

 

Projectontwikkeling
In samenwerking met partners zijn we continu op zoek naar nieuwe ideeen. Hiervoor beschikken we over diverse bouwlocaties. Er worden in overleg met overheidsinstanties projecten voor particuliere- en sociale woningbouw alsook grote en kleine bedrijfscomplexen uitgewerkt.

 

We bestuderen mogelijkheden om ruimtes met het oog op de toekomst te realiseren. Ontwikkeling volgens specifieke wensen van de klant, maar ook bestaande objecten opwaarderen en een nieuwe invulling geven. Door flexibel te denken komen we tot passende oplossingen.
 

 

Participatie & Financiering
Heesmans Beheer B.V. kan dynamische en startende bedrijven met een goed ondernemingsplan een impuls geven. Denk aan advisering, innovatie, huisvesting en zo nodig financiering of participatie. Een kandidaat moet voldoen aan de eisen van motivatie, ondernemerskwaliteit, inzicht en niet te vergeten onvoorwaardelijke inzet. Kansen benutten door mogelijkheden te zien en een succesvolle onderneming te realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Naar boven  |  Contact  |  Home  |  Webdesign: Advertize Reclame